top of page

Sve što Vam je potrebno da počnete da ostvarujete dodatnu zaradu
preko interneta od kuće

Registrujte se danas i bićete povezani sa sponzorom koji je upućen u moje video tutorijale i metode i koji će Vam pomoći da uspešno započnete svoj posao.

KLIKNITE NA DUGME, REGISTRUJTE SE BESPLATNO I POČNITE DA OSTVARUJETE DODATNU ZARADU

Nakon registracije, proverite Vaš email. Vaš spozor će Vas kontaktirati kako bi Vam pomogao da uspešno razvijete svoj posao!

 

SPECIJALIZOVANI I VAŠIM POTREBAMA PRILAGOĐENI VIDEO TUTORIJALI ZA POČETAK POSLOVANJA, OSTVARIVANJE DODATNOG PRIHODA I EFIKASAN START

U želji da novim saradnicima obezbedim adekvatnu pomoć i vođstvo na samom početku njihovog rada, na raspolaganje Vam stavljam video tutorijale koje sam napravila na osnovu svog dosadašnjeg iskustva u kompaniji. Ove video tutorijale stavljam besplatno na raspolaganje VAMA - potencijalnim novim saradnicima, kao i VAŠIMSPONZORIMA koji će Vam biti dodeljeni nakon što se registrujete preko mene.Video tutorijali se tiču brojnih tema u vezi sa uspešnim poslovanjem u kompaniji i ostvarivanjem zarade, kao što su uspešna registracija i obavljanja prvih koraka nakon registracije, sa ciljem da Vaše poslovanje od samog početka bude što uspešnije, a vođstvo sponzora koji su Vam dodeljeni i mentorišu Vaš rad efikasno. Nadalje, video tutoriali se odnose i na uspešno i efikasno obavljanje dnevnih, nedeljnih i mesečnih zadataka u okviru SFI kompanije, sa ciljem da Vaše poslovanje bude kontinuirano uspešno, sa dobitkom i u konstantnoj ekspanziji.

VIDEO – REGISTRACIJA I POČETNI KORACI

Ove instrukcije će Vam pomoći da se registrujete, popunite Vaš profil i uradite svoje prve zadatke u kompaniji sa lakoćom, efikasno i uspešno!

 Renomirana, legitimna i dokazana kompanija sa 21 godinom iskustva u poslovanju na internetu.
SFI kompanija poseduje BBB ACCREDITED BUSINESS akreditaciju i sertifikat u kojem je njeno poslovanje ocenjeno najvišom  A+!
Nemate šta da izgubite, a možete da dobijete sve!

Registrujte se danas i bićete povezani sa sponzorom koji je upoznat sa mojim video tutorijalima i metodama.
Takođe možete dobiti besplatne bonuse dizajnirane da vaše poslovanje stave na brzi put ka uspehu i profitu.

KLIKNITE NA DUGME, REGISTRUJTE SE BESPLATNO I POČNITE DA OSTVARUJETE DODATNU ZARADU

Nakon registracije, proverite Vaš email. Vaš spozor će Vas kontaktirati kako bi Vam pomogao da uspešno razvijete svoj posao!
Stranica za registraciju je na Engleskom jeziku, ali nakon registracije, možete nastaviti da poslujete na svom jeziku!
Dobrodošli!​

bottom of page